odegaard drakt barn Og for å tenke, det hadde vært litt

odegaard drakt barn Og for å tenke, det hadde vært litt bekymring da lagnyhetene falt. Liverpool var uten Fabinho, pleiet et slag i kneet, og hadde rykket ned både Joel Matip og Sadio Mane til benken.

Ville de klare seg? Dumt spørsmål. Ibrahima Konate, som bare gjorde sin andre Premier League-opptreden, hadde en ettermiddag som vanligvis var reservert for pensjonister på 60 år; rolig og avslappet, ikke rom for stress eller panikk.

Diogo Jota, foretrukket fremfor Mane, rettferdiggjorde hans inkludering. Den portugisiske landslagsspilleren scoret Liverpools andre mål, hans fjerde på syv kamper mot United, og ledet fra fronten med press og arbeidshastighet.

Det samme gjaldt Naby Keita, støttet av Klopp til å starte etter å ha blitt byttet ut ved pause i Atletico Madrid tirsdag. Guinea-midtbanespilleren satte sin side på vei med det første målet innen fem minutter, og hadde deretter en stor hånd i de rødes bellingham drakt andre og tredje slag, vant hele tiden ballen og valgte riktig pasning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *