fotballdrakt barn haaland En av hovedgrunnene til at Toronto

fotballdrakt barn haaland En av hovedgrunnene til at Toronto FC var i stand til å ta enda et steg opp i kvalitet i 2017 og satte en MLS-poengrekord, var ankomsten av den spanske playmakeren, som passet rett inn for å gi TFC en sårt tiltrengt playmaker for å utfylle Sebastian Giovinco og Jozy Altidore. Den tidligere Barcelona B-midtbanespilleren endte med 16 assist, nest flest i MLS, mens han la til åtte mål.

NYCFCs Maximiliano Moralez og Real Salt Lakes Jefferson Savarino var også fremragende angrep på midtbanen til sine respektive lag.

ROMAIN ALESANDRINI, LA Galaxy
Det var lett å ignorere LA Galaxy i løpet av et grundig skuffende 2017, men en av de få tingene Galaxy fikk rett til, var tillegget til Alessandrini, som var en kraft i angrepet selv om resten av laget hans slet dårlig. Den franske midtbanespilleren avsluttet året med 13 mål og 12 assists, tall som ville vinne ham som årets nykommer i MLS i de fleste sesonger.

Hector Villalba var nok en av Atlantas vellykkede tilskudd, med den farlige argentineren som avsluttet med 13 mål og 11 assists.

NEMANJA NIKOLIC, Chicago brann
Chicago Fire kunne ikke ha bedt om en bedre avkastning enn fotballdrakt haaland barn bunken med mål Nikolic leverte. Den ungarske angriperen avsluttet med en MLS-gullstøvel som vant 24 mål for å hjelpe Fire snappe sluttspilltørken og forvandle seg fra en liga til en styrke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *